Minikonfirmander

Det er både hyggeligt og sjovt at være minikonfirmand i Helligåndskirken! Det er et tilbud til alle børn, der går i 3. klasse i Hasle skole om at lære mere om kirke og kristendom og have det sjovt sammen med sine kammerater under trygge og gode rammer.

Børnene hentes i skolen med bus og køres op i kirken, hvor undervisningen foregår, og efter endt undervisning køres de tilbage til skolen, så vejen til og fra skole ikke skal blive anderledes end den plejer.

I kirken sker der mange forskellige ting. Hver gang synger vi og hører en fortælling til at begynde med, og herefter kan der være gang i kreative ting, som fremstilling af altertavler eller ikoner, aktive ting som en spændende tur ud at se på, hvad en kirkegård rummer, udfordrende opgaver og lege og en masse andet!

Som minikonfirmand er der også et klubtilbud i kirken, og det er om torsdagen. Det gode ved klubben er, at den bliver ved med at være der – det er nemlig så ærgerligt, når vi slutter med minikonfirmandforløbet til december! Så er det godt, at der stadig er mulighed for at komme i kirken!

For ønske om yderligere oplysninger kan man kontakte Kirkekontoret eller projektmedarbejder Anne Mette Mikkelsen, tlf. 2179 4351, eller: amm@helligandskirken.dk.

TilmeldingTilmeldingsblanket udfyldes - og sendes til kontoret, kontor@helligandskirken.dk.