TopClub, 4.-6. klasse

TopClub

er den seje klub for børn i 4.-6. klasse! Vi mødes hver torsdag fra 18.30 til 20.00.

Her kan man, som du vil kunne se på programmet, komme til at prøve de vildeste ting sammen med sine kammerater.

Det kan være alt fra at prøve at køre Segway til at lære at udøve akrobatik. Vi har det sjovt, nogle gange er vi i kirkens kælder i klublokalet, men vi er også ude af huset.

I kirken har vi en masse spillemaskiner, Nintendo Wii, Playstations, X-box mm., vi har Airhockey, Fodboldspil og Billardbord, som vi rykker frem, når der er spilleaften på programmet. Når vi er i det mere skøre hjørne, kan vi f.eks. have besøg af en teaterinstruktør, der får os til at lave en masse sjove ting – så grines der igennem! Det er også superhyggeligt, når vi nogle gange har inviteret familien til at spise sammen med os.

Kom og vær med – og tag vennerne med! Vi ses i TopClub!

Segway-event med TopClub

TopClub