Aarhus Vestre Provsti

Helligåndskirken er en del af Aarhus Vestre Provsti - og er en del af de mange, gode aktiviteter her...

Friluftsgudstjeneste 2. Pinsedag

I al sin glans - nu stråler Pinsen, under åben himmel

Der var indbudt til fest. Med ængstede blikke har man fulgt vejrudsigterne op til 2. Pinsedag i Botanisk Have i Aarhus.

Men solen skinnede, lette og lyse skyformationer gav en strålende kulisser sammen med det grønne græstæppe og de vidunderlige træer. Rammen var sat!

FDF Brassband fra Aarhus Musikkreds skabte en super lydkulisse op til - og ledsagede salmesangen sammen med kirkeband under ledelse af Hans Dammeyer.

Anni Albæk prædikede - og fik en god hånd i ryggen en gang på en cykeltur, og den gav hun videre som et billede på Guds pinse-hånd i ryggen, som Åndens hjælp til os i hverdagen.

Der var medvind på alle cykelstier og en dejlig stemning.

Menigheden fyldte godt op - nej, hvor var vi dejligt mange. Og bunker af præster i kjoler satte et gejstligt præg på det. Der var dans og musik i alle genrer, og efter gudstjenesten var der sæblebobler, Cirkus BIG, flere forskellige kor og masser af boder.

TAK for en forrygende 2. Pinsedag!

Og så blev frokostkurven fundet frem - frokost i det grønne!