Video og TV

FolkekirkeINFO

Helligåndskirken er med i samarbejdet om at sende folkekirkelige TV-programmer på TV 2 Østjylland.

Der sendes programmer fra ÅFTV på TV 2 Østjylland hver fredag formiddag kl. 11,00 under titelen "Med Troens Øjne"

På TV Danmark sendes kirkelige lokaludsendelser hver onsdag og lørdag kl. 10,30, samt den sidste søndag i måneden kl. 17,30

Læs mere om FolkekirkeINFO - og om programmerne på www.folkekirkeinfo.dk

Video og TV - om Helligåndskirkens arbejde

Helligåndskirkens menighedsråd har ønsket at synliggøre kirkens vidt forgrenede arbejde - gennem en række små videoklip på hver ca. 2-3 minutter, og et enkelt lidt længere. Vi har hyret en af vores frivillige, Katrine Oest til at forestå en præsentation af de enkelte områder af kirkens mange forskellige aktiviteter og arbejdsgrene. Jesper Henning Pedersen har hjulpet os med speak.

Her kan man se de enkelte dele - som også ligger hos de relevante aktiviteter:

• Helligåndskirken - noget for børnefamilien (2:40). Se
  • Dåb i Helligåndskirken (7:57). Se
  • Helligåndskirken - når det er søndag (2:48). Se
  • Noget for de små børn (2:01). Se
  • Noget for større børn (1:32). Se
  • Noget til eftertanke (3:03). Se
  • Når det er jul (2:57). Se

TV-udsendelser

Fra tid til anden er Helligåndskirken aktuel i forskellige TV-udsendelser. Se her:

• Henrik Oest: Vil du se min smukke kirke? Se her.
  • Poul Langagergaard: Kirken har en plan (om virksomhedsplanen) Se her