Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Videoer om det folkekirkelige arbejde

Aarhus Vestre Provsti har igangsat produktionen af en række videoer der præsenterer mange aspekter af det folkekirkelige arbejde. Videoerne er produceret af Jesper Henning Pedersen og kan ses her:

Video og TV - om Helligåndskirkens arbejde

Helligåndskirkens menighedsråd har ønsket at synliggøre kirkens vidt forgrenede arbejde - gennem en række små videoklip på hver ca. 2-3 minutter, og et enkelt lidt længere. Vi har hyret en af vores frivillige, Katrine Oest til at forestå en præsentation af de enkelte områder af kirkens mange forskellige aktiviteter og arbejdsgrene. Jesper Henning Pedersen har hjulpet os med speak.

Her kan man se de enkelte dele - som også ligger hos de relevante aktiviteter:

• Noget for børnefamilien (2:40). Se
  • Dåb i Helligåndskirken (7:57). Se
  • Når det er søndag (2:48). Se
  • Noget for de små børn (2:01). Se
  • Noget for større børn (1:32). Se
  • Noget til eftertanke (3:03). Se
  • Når det er jul (2:57). Se

TV-udsendelser

Fra tid til anden er Helligåndskirken aktuel i forskellige TV-udsendelser:

• Henrik Oest: Vil du se min smukke kirke? Se her