Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kirkekontorets ekspeditionstid, officielle åbningstider:

  • Mandag kl. 9-13
  • Tirsdag kl. 11-13 
  • Onsdag kl. 9-13
  • Torsdag kl. 9-13 + kl. 15-17 (I juli måned er kl. 15-17 droppet!)
  • Fredag kl. 10-12.

Sognet hedder:

Helligånds Sogn, og vi har myndighedskode: 9090.

 

Velkommen!

Helligåndskirken - lukket for kirkelige handlinger hver mandag!

Efter d. 1. januar 2010 trådte der nye overenskomster i kraft for de kirkelige medarbejdere, som menighedsrådene er arbejdsgivere for, bl.a. kirketjenere, kordegne og organister. 

Ved overenskomsterne, der er indgået mellem kirkeministeriet og de personalefaglige organisationer, ændres det ugentlige antal arbejdstimer ikke; men den nuværende 6-dages arbejdsuge ændres til fremtidig 5-dagesarbejdsuge

Af hensyn både til en rimelig arbejdstilrettelæggelse for personalet og en bæredygtig økonomi er menighedsrådene nødt til at indføre en fast, ugentlig lukkedag, hvor der ikke kan foretages kirkelige handlinger.

I Helligånds Sogn har menighedsrådet besluttet at mandag bliver fast lukkedag.

Vi har i forvejen næsten ingen kirkelige handlinger placeret på mandage, så det var medvirkende til valget af netop denne dag.

De fleste af sognene i Århus Vestre Provsti har også valgt mandag som lukkedag – men enkelte sogne vælger f.eks. fredag som lukkedag. Dermed bliver der mulighed for, at kirkelige handlinger kan gennemføres alle hverdage; men på et sogns lukkedag i en anden kirke i provstiet end sognets egen.

Kirkekontoret har åbent - også om mandagen.