Du er her:

Nyt børnekor starter efter sommerferien

Efter sommerferien starter Helligåndskirken børnekor op for alle børn i 2. – 5. klasse.

Det bliver hver onsdag klokken 15.00-16.30, og første gang er onsdag den 21. august.

Børnekoret er en del af Helligåndskirkens børne- og ungdomsarbejde, og det koster 50 kr. at deltage i koret pr. halvår.

I børnekoret kommer vi til at synge en masse forskellige sange, lege med rytmer og bevægelse, og vi skal lære at synge ved at bruge hele kroppen. Vi skal primært synge udenad.

Hver gang vil der også blive tid til at hygge med saft, frugt eller kage.

Børnekoret kommer til at medvirke til børnegudstjeneste i kirken ca. en gang om måneden, og på sigt kommer børnekoret også til at deltage i korstævner eller andre arrangementer uden for Helligåndskirken.

Anne Henriksen, der er uddannet børnekorsleder, står for børnekoret. Ud over koret ved Helligåndskirken har hun kirkens musikalske legestue, og dirigerer også børnekor ved Kolt Kirke, hvor hun er kirkesanger.

Tilmelding til koret og kontakt er til Anne Henriksen:

henriksenanne@hotmail.com

kontor@helligandskirken.dk