Arv og testamente - til Helligåndskirken

Helligåndskirken er en kirke med et sjældent engagement. Og med så mange frivillige og aktiviteter, så det er en gave.

Den slags kommer ikke af sig selv. Og vil heller ikke fortsætte af sig selv. Det kræver engagement og offersind. Man kan støtte Helligåndskirken på mange måder: Ved tilslutning til alle vores aktiviteter, ved medleven og engagement – og ved at give gaver til arbejdet.

Tak, om også Helligåndskirken må komme i betragtning, når arv og testamente skal planlægges.

Har du ingen arvinger i arvelovens forstand, tilfalder hele den efterladte formue staten. Med et testamente har du mulighed for selv at afgøre, hvilke personer eller formål, du ønsker at betænke.

Det giver mulighed for at støtte velgørende formål, kirker og foreninger, som du har sympati for og tillid til.

Du er velkommen til at henvende dig i Helligåndskirken, så skal vi gerne være behjælpelig.

Tak for enhver støtte til kirkens arbejde.

Menighedsrådet