Særlige meditative gudstjenester

Meditative gudstjenester et par tirsdage kl. 17.00

De sidste tre år har vi haft meget stemningsfulde medtative gudstjenester i Helligåndskirken. Meditative gudstjenester med refleksioner over billeder fx. Via Dolorosa stationer.

Mange har udtrykt glæde over disse gudstjenester, og de fortsætter derfor med tre aftengudstjenester.

Gudstjenesten afsluttes med nadver, og er rundet med dejlige salmer og stemningsfuld orgelmusik.

Efter gudstjenesten er der mulighed for et kort samvær for alle.

Med de seneste tre års gudstjenester løb vi allerede sidste år ”tør” for Via Dolorosa stationer, men i stedet begyndte vi de sidste to gange med refleksioner over andre lignende kristne kunstværker. I år tager vi historien om apostelen Peter op. Gennem 6 stationer fordelt over de tre gudstjenester følger vi Peter fra hans første møde med Jesus, over hans fornægtelse og til hans møde med den opstandne Kristus.

Vi håber, at mange vil deltage i disse anderledes, men vedkommende og meget stemningsfulde pilgrimsgudstjenester.

Vel mødt til en helt særlig oplevelse. Kirkebil kan bestilles.